Binlerce video içerik çok yakında Crowia'da! 🥳  🎉 📢 

Çevrimiçi Canlı Etkinlikler

Çevrimiçi canlı etkinlikler, insanların web'de öğrenmek ve eğlenmek için bir araya geldiği sanal ve oldukça etkileşimli uygulamalardır. Yeni beceriler öğrenmek ve sertifikalar kazanmak için online canlı etkinlikler bularak katılım sağlayabilirsiniz. En sevdiğiniz müzik, oyun, spor veya haberlerin canlı yayınlarıyla bağlantıda kalarak sosyalliğinizi arttırabilirsiniz. Sektörünüzdeki veya topluluğunuzdakilerden haber almak için bir canlı etkinliğe kaydolun. Canlı bir eğitmenle sanal bir fitness sınıfına katılmak tamamen size bağlı. Ne aradığınız önemli değil, tam size göre online canlı etkinlik var.

 

Crowia’da Canlı Etkinlikler

Crowia çatısı altında birçok uzmanın canlı etkinliklerine katılarak, kendinizi geliştirme yolunda önemli adımlar atarken, elde edeceğiniz sertifikaları iş hayatında kullanabileceksiniz. Dilerseniz birebir canlı etkinliklerle kendinizi daha özel kılabilir, dilerseniz de grup etkinlikleriyle ne kadar sosyal olduğunuzu gösterebilirsiniz.

 

Eğlenmeyi Bilenlerin Adresi; Crowia

Canlı etkinlik ve video içerik platformu ile sınırlı kalmayan Crowia’da, eğlenceli etkinliklere katılarak çevrimiçi bir platformun eğlendirebildiğini de görmüş olacaksınız. Sınırların ötesinde bir online deneyime sahip olacağınız Crowia’da, canlı müzik, canlı konser gibi aktivitelere şahit olabileceksiniz.

 

Özgür Hissedeceğiniz Bir Platform

Teknolojiden, sanata birçok kategoride uzmanların yer aldığı -laf aramızda uzman olduğunuz bir konu varsa sizin de yeriniz hazır (İçerik Üreticisi Ol)- Crowia’da, kontrol sizde! Özgürce içeriklerinizi üretirken, dilerseniz canlı etkinliklerle insanlara sunabilir, canlı etkinlik bana göre değil derseniz de video içerik olarak yükleyebilirsiniz.